Forbedring og fornyelse = øget kvalitet og værdi

Er din ejendom eller bolig af ældre dato, trænger den måske til et nyt tag eller en ny facade. Det kan også være, at du gerne vil forny det indvendige i ejendommen, så det er mere tidssvarende og bedre passer til nye behov: Måske er virksomheden vokset eller har ændret sig, måske vil I som familie gerne have et nyt stort samlingspunkt for familien i form af et køkken-alrum, eller måske er der blevet behov for et ekstra stort arbejdsværelse, så en væg skal flyttes eller helt fjernes.

Du få ikke flere kvadratmeter ved en invending renovering, men du kan tilpasse ejendommen eller din bolig og bedre udnytte den plads, du har. Og det hjælper vi dig meget gerne med.

Ved en udvendig renovering forbedrer du din ejendom eller dit hus, og dermed øges værdien og kvaliteten af ejendommen/huset. Samtidig giver det også en glæde at se på noget smukt og nyt. Tag fx facaden på en bygning. Den giver os et førstehåndsindtryk – ikke kun af selve bygningen, men også af det indvendige af bygningen og af de personer, der opholder sig heri – og derfor er det vigtigt, at den fremstår pæn og velholdt.

Du vil altid får god og professionel vejledning hos os, inden vi går i gang med at løse din opgave. Så er vi enige om ønsker og forventninger, inden vi går i gang.

Hold på varmen og få et bedre indeklima

Skal facaden eller bygningen efterisoleres i forbindelse med en renovering, kan du også komme til os. Med den helt rigtige efterisolering sikrer du, at bygningen er lukket ordentligt til – det giver både et bedre indeklima og helbred samt en lavere varmeregning.

Kompetencer

  • Taglægning
  • Facaderenovering
  • Nedrivning/flytning af vægge
  • Sammenlægning af rum

Kontakt os endelig for en uforpligtende snak.
Ring på telefon 98 83 41 31

NY- OG TILBYGNING

RENOVERING

KLOAKARBEJDE